uvařila 5. 5. 2014 18:30
Kousek tučného nakrájíme na kostičky,na troše oleje osmažíme,podlijeme vývarem,přidáme propasírovanou zeleninu a maso.Zapečeme a servírujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2014 18:30
Kousek tučného nakrájíme na kostičky,na troše oleje osmažíme,podlijeme vývarem,přidáme propasírovanou zeleninu a maso.Zapečeme a servírujeme
uvařila 5. 5. 2014 18:30
Maso necháme zchladnout,vykostíme a nakrájíme na plátky.Zeleninu propasírujeme
uvařila 5. 5. 2014 18:30
Uvařené koleno
uvařila 5. 5. 2014 18:29
uvařila 5. 5. 2014 18:28
uvařila 5. 5. 2014 18:28
uvařila 5. 5. 2014 18:28
Vepřové koleno v cibulovo-česnekovém pyré
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu