uvařila 22. 2. 2020 16:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2020 16:31
uvařila 8. 1. 2013 18:31
podáváme nejlépe s knedlíkem,sypeme nastrouhaným křenem
uvařila 8. 1. 2013 18:30
poté přidáme všechny ostatní suroviny a ještě 8minut vaříme
uvařila 8. 1. 2013 18:30
v papiňáku vaříme 20minut
uvařila 8. 1. 2013 18:29
zakoupeno v Kauflandu,v chladícím boxu společně se sardelovou pastou aj.
uvařila 8. 1. 2013 18:29
detail
uvařila 8. 1. 2013 18:29
Vepřové kostky se zeleninou a křenem ,z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Kam za nejlepšími věnečky v Praze a kde stojí stovku a kde dvacku?
Velký přehled nejznámějších druhů párků: Frankfurtské se hodí do polévky, debrecínské na gril a spišské k zapékání
Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby