uvařila 16. 7. 2011 17:30
hotový pokrm s noky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 7. 2011 17:30
hotový pokrm s noky
uvařila 16. 7. 2011 17:30
po 15minutách hrnec ochladíme,otevřeme,přidáme rajčata,dolijeme 1/2dl vody,uzavřeme a ještě 10minut vaříme.Pak přidáme bazalku a podáváme.
uvařila 16. 7. 2011 17:28
uvařila 16. 7. 2011 17:28
až máme vše orestováno,přidáme kečup,bujon,vodu a pod tlakem vaříme15minut
uvařila 16. 7. 2011 17:28
Chutné vepřové kousky na rajčatech a bazalce v papiňáku
Ve starověku mu přezdívali jablko bláznů. Víte, že lilek ve skutečnosti není zelenina?
Lanýžový olej fantasticky dochutí rizoto i míchaná vajíčka. A stačí ho jen pár kapek!
Na zeleninové špagety potřebujete jen jednu vychytávku. Ty nejlepší vyrobíte z cukety, brambor nebo červené řepy