uvařila 20. 5. 2013 18:04
Podáváme s rýží,ale hodí se i houskový,nebo kynutý knedlík
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 5. 2013 18:04
Podáváme s rýží,ale hodí se i houskový,nebo kynutý knedlík
uvařila 20. 5. 2013 18:04
Do měkkých ledvinek vlijeme smetanovou záklechtku,přidáme bujón a provaříme
uvařila 20. 5. 2013 18:03
Podlijeme vínem,přidáme kůru a zázvor a dusíme pod pokličkou 10minut
uvařila 20. 5. 2013 18:03
Ledvinky po odpaření tekutiny
uvařila 20. 5. 2013 18:02
Na největším hořáku na plný výkon necháme odpařit veškerou tekutinu
uvařila 20. 5. 2013 18:02
Přidáme ledvinky,rozmarýn a promícháme
uvařila 20. 5. 2013 18:02
Cibulku orestujeme do sklovita
uvařila 20. 5. 2013 18:01
Nastrouháme zázvor a citronovou kůru.V kastrolu rozehřejeme máslo společně s olejem
uvařila 20. 5. 2013 18:01
Ledvinky ošetříme,namočíme a poté nakrájíme
uvařila 20. 5. 2013 18:01
Detail omáčky
uvařila 20. 5. 2013 18:01
Vepřové ledvinky s rozmarýnem,utopené bílým vínem
Bostonský krémový koláč: Jednoduchý moučník s čokoládovou polevou můžeme klidně podávat i místo dortu
MasterChef Česko 2022: Jak zajistit, aby bylo suflé dokonale nadýchané a nesrazilo se? Důležité je správné šlehání i vymazání formy
Jak na dokonalou jahodovou bublaninu? Díky šlehačce bude úžasně vláčná a jemná, s jahodami rozhodně nešetřete