uvařila 22. 6. 2011 16:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 6. 2011 16:23
uvařila 26. 9. 2010 18:52
detail hotového pokrmu :-)
uvařila 26. 9. 2010 18:52
po 35 min.odkrýt a dopéct dalších 20 minut
uvařila 26. 9. 2010 18:51
zalít vývarem,zakrýt alobalem a péct 35 minut
uvařila 26. 9. 2010 18:47
třetí vrstva-celer,slanina,cibule
uvařila 26. 9. 2010 18:45
druhá vrstva-opepřené naklepané maso
uvařila 26. 9. 2010 18:44
spodní vrstva-celer,slanina,cibule
uvařila 26. 9. 2010 18:44
použité suroviny
uvařila 26. 9. 2010 18:44
maso na plátky,celer a slanina na širší nudličky,cibule na půlkolečka
Mák a švestky, to je hezký! Dokonalá kombinace nejlépe vynikne na křehkém koláči s tvarohem
Recept na Campari Spritz: Hořkosladký koktejl jen ze tří ingrediencí je oficiálním drinkem festivalu v Karlových Varech
Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán