Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
digiart uvařil 2. 2. 2019 18:35 Vepřové na rozmarýnu s noky a restovaná zelenina 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
digiart uvařil 2. 2. 2019 18:35 Vepřové na rozmarýnu s noky a restovaná zelenina 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
digiart uvařil 2. 2. 2019 18:35 Vepřové na rozmarýnu s noky a restovaná zelenina 0 0 Zobrazit detail restování zeleniny Okomentovat
digiart uvařil 2. 2. 2019 18:35 Vepřové na rozmarýnu s noky a restovaná zelenina 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty