uvařila 15. 5. 2013 20:14
A nezbylo nic :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 5. 2013 20:14
A nezbylo nic :-)
uvařila 15. 5. 2013 19:54
V míse zalijeme naředěným výpekem a pečeme doměkka.Podáváme s tím,co nám chutná
uvařila 15. 5. 2013 19:54
Ocásky necháme nejlépe přes noc marinovat.Poté je prudce opečeme na pánvi,přendáme do zapékací mísy a výpek vypláchneme vínem
uvařila 15. 5. 2013 19:53
Umíchme si marinádu,ocásky opláchneme a usekneme kostnaté špičky
uvařila 15. 5. 2013 19:53
Část surovin na marinádu
uvařila 15. 5. 2013 19:53
Část použitých surovin
uvařila 15. 5. 2013 19:52
Detail
uvařila 15. 5. 2013 19:51
Vepřové ocásky v pikantní marinádě(se zářením sluníčka do talíře)
uvařila 15. 5. 2013 19:51
S osmaženým rohlíkem
uvařila 15. 5. 2013 19:51
Vepřové ocásky v pikantní marinádě s osmaženým bramborovým knedlíkem
10 nejlepších nádivek nejen na Velikonoce: Recepty a rady, které zajistí dokonalý výsledek!
Legendární severské skořicové rolky: Upečte si je podle pravého švédského receptu!
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý