Čingischán: Krutý bojovník a sjednotitel Mongolska jedl polévku z pečeného vlka a masové koláče s „čertovým lejnem“
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Šunka s tvarem přímo do rohlíku: Otestovali jsme horkou novinku a víme, zda stojí za to pro ni vyrazit
Marie Svarcova uvařila 14. 3. 2025 10:50 Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 14. 3. 2025 10:50 Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
55 foto Na Matějskou až po výplatě! Cukrová vata za 300 Kč, pivečka za šedesát, nejdráž je hned u vchodu
Beárnská omáčka dokonale dochutí steak i zeleninu. K tomu, aby byla krásně hladká, pomůže trik slavné kuchařky Julie Child