uvařila 9. 10. 2013 13:32
Dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2013 13:32
Dobrou chuť!
uvařila 9. 10. 2013 13:31
zalijeme vývarem s rajčatovým protlakem..
uvařila 9. 10. 2013 13:30
vrátíme plátky a dusíme...
uvařila 9. 10. 2013 13:29
osmažíme a podusíme zeleninu...
uvařila 9. 10. 2013 13:28
plátky zprudka opečeme a pak vyndáme...
uvařila 9. 10. 2013 13:27
všechno nakrájíme na kolečka...
uvařila 9. 10. 2013 13:26
část surovin...
uvařila 9. 10. 2013 13:25
detail...
uvařila 9. 10. 2013 13:25
Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
„Spotřebujte do…“ nebo „minimální trvanlivost“. Víte, jaký je mezi tím rozdíl?
Novoroční přípitek bez alkoholu: Silvestrovskou oslavu nemusí ovládnout šampaňské. Na výběr je mnoho alternativ