uvařila 21. 10. 2013 17:39
Šťávu nahrubo rozmixujeme,dochutíme kořením a plátkem másla a podáváme s plátky masa a s kuskusem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2013 17:39
Šťávu nahrubo rozmixujeme,dochutíme kořením a plátkem másla a podáváme s plátky masa a s kuskusem
uvařila 21. 10. 2013 17:39
Na oleji a slanině zesklovatíme cibuli,vložíme maso i se zeleninou a prudce opečeme.Podlijeme vodou,okořeníme a dusíme doměkka.Maso vytáhneme a nakrájíme
uvařila 21. 10. 2013 17:39
Pořádně zabalíme do potravinářské folie a dáme přes noc do lednice.Další den maso z folie vybalíme
uvařila 21. 10. 2013 17:38
Maso posypeme nasekaným zbytkem bylinky a posypeme druhou částí zeleniny
uvařila 21. 10. 2013 17:38
Na pomaštěnou folii dáme část zeleniny s nasekanou bylinkou a položíme opepřené maso
uvařila 21. 10. 2013 17:38
Do masa vytvoříme ostrým nožem otvory,které naplníme slaninou a rozmarýnem.Maso utáhneme nití
uvařila 21. 10. 2013 17:38
Detail šťávy
uvařila 21. 10. 2013 17:37
Maso na řezu
uvařila 21. 10. 2013 17:37
uvařila 21. 10. 2013 17:37
Vepřové plecko dušené,rozmarýnem a slaninou plněné
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp
Vyzkoušeli jsme retro sýrovou roládu podle norem z roku 1964: S liptovskou pomazánkou, okurkami a vajíčkem chutná skvěle