Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Ivace64 uvařila 4. 5. 2017 18:21 Vepřové ragů na kořenové zelenině, pórku a brokolici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 4. 5. 2017 18:21 Vepřové ragů na kořenové zelenině, pórku a brokolici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 4. 5. 2017 18:21 Vepřové ragů na kořenové zelenině, pórku a brokolici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli