uvařila 11. 1. 2016 19:44
Takto uříznuté maso rozdělíme od sebe do tvaru"rozevřené knihy" a přes folii rozklepeme.Stejně postupujeme také u hovězího masa,nebo jiného masa vcelku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 1. 2016 19:44
Takto uříznuté maso rozdělíme od sebe do tvaru"rozevřené knihy" a přes folii rozklepeme.Stejně postupujeme také u hovězího masa,nebo jiného masa vcelku
uvařila 11. 1. 2016 19:44
Pokračujeme dalším zářezem a stejně silný plát masa dořízneme až do konce
uvařila 11. 1. 2016 19:44
Do kusu masa uděláme ostrým nožem zářez,ale nedořízneme až do konce.Necháme nedoříznutý cca 1cm od prkýnka
uvařila 8. 1. 2016 20:51
Roládu také můžeme podávat jako studený chod se zeleninou a pečivem
uvařila 8. 1. 2016 20:51
Na talíři přelijeme zbytkem odložené šťávy
uvařila 8. 1. 2016 20:50
Do hrnce,kde jsme nechali druhou polovinu šťávy z masa přidáme nakrájené brambory a pod tlakem dusíme 5minut.Poté vše rozšťoucháme
uvařila 8. 1. 2016 20:50
Podlijeme vývarem a pod tlakem dusíme 30minut.Polovinu šťávy z hrnce přelijeme stranou na závěrečné polití
uvařila 8. 1. 2016 20:50
Pláty naplněného masa zavineme do rolád,zajistíme provázkem a dáme prudce zatáhnout na slaninovo cibulový základ
uvařila 8. 1. 2016 20:49
Na česnekový bok dáme ochucený špenát a zakryjeme dalšími plátky česnekového boku
uvařila 8. 1. 2016 20:49
Maso rozklepeme na pláty,osolíme opepříme a na každý položíme nakrájený česnekový bok
uvařila 8. 1. 2016 20:49
Část použitých surovin
uvařila 8. 1. 2016 20:48
Vepřové rolády s jednoduchou náplní-detail se šťávou
uvařila 8. 1. 2016 20:48
Detail na řezu
uvařila 8. 1. 2016 20:48
Vepřové rolády s jednoduchou náplní
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor