uvařila 3. 8. 2013 13:14
Zlatavé smaženky necháme na ubrousku odsát tuk a podáváme například se zelným salátem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 8. 2013 13:14
Zlatavé smaženky necháme na ubrousku odsát tuk a podáváme například se zelným salátem
uvařila 3. 8. 2013 13:14
Znova důkladně promícháme.Pomocí lžíce si do dlaně nabereme hromádku,vytvarujeme placičku a klademe do rozehřátého tuku
uvařila 3. 8. 2013 13:13
Maso umeleme,přidáme nakrájené suroviny a promícháme.Přidáme zbytek dalších surovin
uvařila 3. 8. 2013 13:13
Kerblík s libečkem,část dalších surovin
uvařila 3. 8. 2013 13:12
uvařila 3. 8. 2013 13:12
uvařila 3. 8. 2013 13:12
Vepřové,šťavnaté smaženky"Debrecín"
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes