uvařila 2. 5. 2014 18:52
Vepřové závitky s játry,s uzeným bůčkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 5. 2014 18:52
Vepřové závitky s játry,s uzeným bůčkem
uvařila 2. 5. 2014 18:52
Můžeme podávat i po studenu
uvařila 2. 5. 2014 18:51
Šťávu zerdukujeme.Závitky podáváme například s vařeným bramborem
uvařila 2. 5. 2014 18:51
Závitky zajistíme nití a prudce zatáhneme na cibuli se špekem.Podlijeme a dusíme doměkka
uvařila 2. 5. 2014 18:51
Pláty naklepeme,okořeníme a naplníme
uvařila 2. 5. 2014 18:50
Nakrájený špek a cibuli orestujeme.Pokud koupíme maso vcelku,nakrájíme na plátky tak,že do masa zařízneme,ale nedořízneme až dokonce, druhý plát dořízneme
uvařila 2. 5. 2014 18:50
Detail
uvařila 2. 5. 2014 18:49
Detail
uvařila 2. 5. 2014 18:49
Vepřové závitky plněné uzeným bůčkem
uvařila 2. 5. 2014 18:49
Vepřové závitky,plněné játry a špekem
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza