uvařila 9. 11. 2011 18:39
šťávu můžeme provařit s hl.moukou rozmíchanou ve smetaně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 11. 2011 18:39
šťávu můžeme provařit s hl.moukou rozmíchanou ve smetaně
uvařila 9. 11. 2011 18:36
šťávu necháme buď přírodní
uvařila 9. 11. 2011 18:35
z marinády vytáhneme,vložíme do zapékací mísy,proložíme máslem a upečeme
uvařila 9. 11. 2011 18:33
část použitých surovin
uvařila 9. 11. 2011 18:33
jazyky uvaříme,oloupeme,nakrájíme a vložíme do připravené marinády
uvařila 9. 11. 2011 18:33
Vepřový jazyk na brusinkách
Přidáno před 13 minutami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 1. 10. 2024 08:04
Přidáno 1. 10. 2024 08:00
Přidáno 30. 9. 2024 18:04
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Připravte si netradiční velikonoční kávu. Je libo Bunny espresso nebo zelené macchiatto?
Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak