uvařila 9. 11. 2011 18:39
šťávu můžeme provařit s hl.moukou rozmíchanou ve smetaně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 11. 2011 18:39
šťávu můžeme provařit s hl.moukou rozmíchanou ve smetaně
uvařila 9. 11. 2011 18:36
šťávu necháme buď přírodní
uvařila 9. 11. 2011 18:35
z marinády vytáhneme,vložíme do zapékací mísy,proložíme máslem a upečeme
uvařila 9. 11. 2011 18:33
část použitých surovin
uvařila 9. 11. 2011 18:33
jazyky uvaříme,oloupeme,nakrájíme a vložíme do připravené marinády
uvařila 9. 11. 2011 18:33
Vepřový jazyk na brusinkách
Gurmánem až za hrob: Ochutnali byste rybu nebo fazole, které vás mohou zabít?
Jak uchovat jahody v lednici čerstvé až na tři týdny? Pomůže obyčejná zavařovačka, jen musíme dodržet správný postup
Stále spolu dokola! Zrzavá holčička z reklamy se zlatým prasátkem hraje opět v reklamě na Kofolu