uvařila 20. 7. 2013 21:12
A podáváme nejlépe s dušenou rýží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 7. 2013 21:12
A podáváme nejlépe s dušenou rýží
uvařila 20. 7. 2013 21:12
Přidáme plátky jazyka a cca 10 minut povaříme.Dochutíme
uvařila 20. 7. 2013 21:11
Podlijeme vínem,dáme máslo s moukou a nakrájenou cuketu
uvařila 20. 7. 2013 21:11
Přidáme nakrájená rajčata
uvařila 20. 7. 2013 21:10
Na oleji z rajčat orestujeme cibulku
uvařila 20. 7. 2013 21:00
Sušená rajčata+nakrájená cuketa
uvařila 20. 7. 2013 20:59
Jazyky uvaříme doměkka,ponoříme do studené vody a následně sloupneme
uvařila 20. 7. 2013 20:59
Část použitých surovin
uvařila 20. 7. 2013 20:58
uvařila 20. 7. 2013 20:58
uvařila 20. 7. 2013 20:58
Vepřový jazyk v pikantní omáčce