uvařila 21. 2. 2015 15:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2015 15:21
uvařila 1. 2. 2015 14:25
uvařila 9. 10. 2013 20:26
uvařila 9. 10. 2013 20:25
Naložené maso otřené z marinády papírovou utěrkou a osmažené v trojobalu
uvařila 5. 10. 2013 17:36
Na talíří ozdobíme osmaženými kroužky cibule
uvařila 5. 10. 2013 17:35
Plátky masa naklepeme,na okrajích nařízneme,vetřeme koření,přidáme kefír a necháme přes noc marinovat.Obalené v mouce osmažíme,zakápneme omáčkou a dosmažíme
uvařila 5. 10. 2013 17:35
Koření Adžika+ústřicová omáčka
uvařila 5. 10. 2013 17:35
uvařila 5. 10. 2013 17:35
Vepřový plátek"Adžika"v kefírové marinádě
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla
Recepty z pohádek: Jak vařit bez soli lépe než král Já I. a jeho rádce Atakdále
Hitem sociálních sítí jsou tyhle smažené hermelínové kuličky v listovém těstě. Autor nafotil i postup krok za krokem