uvařila 15. 9. 2013 13:56
Pod poklicí 5minut podusíme.Podáváme s bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2013 13:56
Pod poklicí 5minut podusíme.Podáváme s bramborem
uvařila 15. 9. 2013 13:56
K odlělené podušené hříbkové směsi přidáme 70ml šťávy z podušených plátků,přidáme odložené maso a zasypeme sýrem
uvařila 15. 9. 2013 13:56
Směs hříbků nakrájíme a na orestované cibuli podusíme.Část oddělíme a ze zbylého umícháme smaženici
uvařila 15. 9. 2013 13:55
Bokem si odebereme polovinu masa a 70ml šťávy na druhé jídlo.Do zbylého přidáme zásmažku a povaříme.Dochutíme a podáváme např.s bramborem
uvařila 15. 9. 2013 13:55
Z oleje a mouky si připravíme tmavší zásmažku
uvařila 15. 9. 2013 13:55
Maso naklepeme,nařízneme na okrajích a dáme zatáhnout na orestovanou cibuli se slaninou a kmínem.Podlijeme a dusíme do měkka.
uvařila 15. 9. 2013 13:55
Vepřový plátek-další verze z jednoho hrnce
uvařila 15. 9. 2013 13:54
Vepřový plátek-další verze z jednoho hrnce
uvařila 15. 9. 2013 13:54
Detail šťávy
uvařila 15. 9. 2013 13:54
Maso na řezu
uvařila 15. 9. 2013 13:54
Vepřový plátek s hříbkovou čepicí
Pečeme s Ivou: Fantasticky chutnající louhované pečivo s dokonalou kůrkou si dnes doma může snadno upéct každý z nás
Plněné papriky v rajské omáčce: Typickou sladkokyselou chuť zajistí cukr a citronová šťáva, vůni kombinace koření
Japonské koláčky mochi jsou symbolem štěstí. Zkuste si je udělat doma podle našeho receptu!