uvařila 15. 9. 2013 13:56
Pod poklicí 5minut podusíme.Podáváme s bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2013 13:56
Pod poklicí 5minut podusíme.Podáváme s bramborem
uvařila 15. 9. 2013 13:56
K odlělené podušené hříbkové směsi přidáme 70ml šťávy z podušených plátků,přidáme odložené maso a zasypeme sýrem
uvařila 15. 9. 2013 13:56
Směs hříbků nakrájíme a na orestované cibuli podusíme.Část oddělíme a ze zbylého umícháme smaženici
uvařila 15. 9. 2013 13:55
Bokem si odebereme polovinu masa a 70ml šťávy na druhé jídlo.Do zbylého přidáme zásmažku a povaříme.Dochutíme a podáváme např.s bramborem
uvařila 15. 9. 2013 13:55
Z oleje a mouky si připravíme tmavší zásmažku
uvařila 15. 9. 2013 13:55
Maso naklepeme,nařízneme na okrajích a dáme zatáhnout na orestovanou cibuli se slaninou a kmínem.Podlijeme a dusíme do měkka.
uvařila 15. 9. 2013 13:55
Vepřový plátek-další verze z jednoho hrnce
uvařila 15. 9. 2013 13:54
Vepřový plátek-další verze z jednoho hrnce
uvařila 15. 9. 2013 13:54
Detail šťávy
uvařila 15. 9. 2013 13:54
Maso na řezu
uvařila 15. 9. 2013 13:54
Vepřový plátek s hříbkovou čepicí
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Dýně jako ananas: Retro kompot má lahodnou chuť a vůni ananasu, dýni je třeba předem naložit do speciálního nálevu
Holka u plotny radí: Jednoduché sušenky s arašídovým máslem a čokoládou voní skořicí a rozplývají se na jazyku
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink