uvařila 25. 6. 2012 19:34
Do umixované omáčky vložíme odebrané maso a část slaniny s žampiony,prohřejeme a podáváme např.s rýží.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 6. 2012 19:34
Do umixované omáčky vložíme odebrané maso a část slaniny s žampiony,prohřejeme a podáváme např.s rýží.
uvařila 25. 6. 2012 19:32
Tlakujeme 25 minut.Maso a část"hustého"odebereme bokem.Šťávu rozmixujeme.Rozmixovaná"omáčka".
uvařila 25. 6. 2012 19:29
Druhou rukou chráníme okolí před poskakující strouhankou při zaklepávání do masa.Maso zprudka osmahneme,vložíme do hrnce a zalijeme ve výpeku a vodě rozvařenou kostkou.
uvařila 25. 6. 2012 19:27
Žamiony přidáme k osmažené slanině s cibulí a chvíli restujeme.Maso naklepeme,nařízneme,okořeníme a zaklepeme strouhanku.
uvařila 25. 6. 2012 19:24
Osmahneme slaninu,přidáme cibuli a česnek a orestujeme.Žampiony nakrájíme na cca 1 cm široké plátky
uvařila 25. 6. 2012 19:24
uvařila 25. 6. 2012 19:24
Vepřový plátek ve slaninovo-žampionové omáčce
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor