Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Eja57 uvařila 17. 11. 2019 10:14 Vepřový vyprošťovák (výborný po bujaré oslavě) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 11. 11. 2019 23:56 Vepřový vyprošťovák (výborný po bujaré oslavě) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 11. 11. 2019 23:56 Vepřový vyprošťovák (výborný po bujaré oslavě) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 11. 11. 2019 23:56 Vepřový vyprošťovák (výborný po bujaré oslavě) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Vítězkou Hell's Kitchen Česko se stala Sierra: Ve finále málem zkolabovala, zmatkovala, ale ukázala velkou sílu
Jakou mouku dát do kynutých buchet: Cukrář Maršálek radí, která je nejlepší a proč je někdy nutné přidat do těsta tekutinu