Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2016 07:47 Vietnamské vepřové závitky v čínském zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2016 07:47 Vietnamské vepřové závitky v čínském zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2016 07:47 Vietnamské vepřové závitky v čínském zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2016 07:47 Vietnamské vepřové závitky v čínském zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2016 07:47 Vietnamské vepřové závitky v čínském zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro chalupářská pomazánka z vařených vajíček, měkkého salámu a tatarské omáčky je velmi oblíbená a na přípravu snadná
Ladislav Špaček o správné etiketě, nejen u stolu: Nesrkáme, nemluvíme s plnými ústy a u stolu nikdy nepoužíváme párátko, říká
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený