Šéfkuchař radí, jak na perfektní smažený sýr, aby nevytekl: Dodržujte tyhle tři kroky a výsledek bude dokonalý, říká
Velikonoční nádivka podle šéfkuchaře Hynka: Je báječně vláčná, voní bylinkami a skvělou chuť jí dává medvědí česnek
Jak nejlépe pěstovat mrkev? Když budou mít semínka správně připravenou půdu a ideální zálivku, překvapí bohatou úrodou
Seagull-petr uvařil 10. 4. 2017 17:24 Vinigret po mém (salát z červené řepy) + lokše 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Seagull-petr uvařil 10. 4. 2017 17:24 Vinigret po mém (salát z červené řepy) + lokše 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mleté masové kuličky v rajčatové omáčce: Prorostlejší maso dodá šťavnatost, typickou chuť omáčce pak špetka skořice
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané