Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Marie Svarcova uvařila 2. 11. 2016 18:56 Vitello tonnato trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 2. 11. 2016 18:56 Vitello tonnato trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 2. 11. 2016 18:56 Vitello tonnato trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 2. 11. 2016 18:56 Vitello tonnato trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlé jablečné tyčinky: Listové těsto skvěle doplní jablečná přesnídávka a snadný dezert lehce zvládne i začátečník nebo děti
Historie na talíři: Sůl měla ve starověku stejnou hodnotu jako zlato, hitem 70. a 80. let bylo šťavnaté kuře v soli podle tohoto receptu