Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
dexulka uvařila 29. 1. 2013 17:03 Vlhký moučník s ovocem politý jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mariana. uvařila 25. 11. 2012 19:43 Vlhký moučník s ovocem politý jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mariana. uvařila 25. 11. 2012 19:43 Vlhký moučník s ovocem politý jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plněné bramborové knedlíky 3 x jinak: Uzené s cibulkou je klasika, náplň z bylinek má svěží chuť a ta houbová překvapí jemností
Pečená kachna je podle odborníků nejlepším masovým jídlem ve střední Evropě: Příprava však má svá pravidla
Nepečené cukroví z piškotů: Vláčná a voňavá vosí hnízda, efektní ořechové trubičky nebo aromatická kávová zrna