Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
teniska uvařila 13. 3. 2011 13:56 Vrstvená tvarohová bábovka s broskvemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
teniska uvařila 13. 3. 2011 13:56 Vrstvená tvarohová bábovka s broskvemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
teniska uvařila 13. 3. 2011 13:56 Vrstvená tvarohová bábovka s broskvemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masopustní škvarková bábovka je krásně vláčná a voní rumem a perníkovým kořením. Takhle snadno se navíc dělá