Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
mariana. uvařila 31. 1. 2012 11:44 Výborná dietní pečená prsíčka na česneku a cibulce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mariana. uvařila 31. 1. 2012 11:44 Výborná dietní pečená prsíčka na česneku a cibulce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Skromná kuchyně: Na nudle se smaženým zelím stačí jen 3 suroviny a s přípravou si lehce poradí i začátečník
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně