Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
aviaris uvařila 15. 5. 2013 13:28 Výborný chleba s malinami a bílou čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aviaris uvařila 15. 5. 2013 13:28 Výborný chleba s malinami a bílou čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké