uvařila 22. 2. 2014 17:39
Místo parmezánu jsem použila holandskou goudu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2014 17:39
Místo parmezánu jsem použila holandskou goudu
uvařila 22. 2. 2014 15:41
Část použitých surovin,na másle orestovaný pórek,na másle s olejem osmažené kostičky rohlíku
uvařila 22. 2. 2014 15:41
Detail hotové polévky
uvařila 22. 2. 2014 15:40
Vylepšená pórková polévka
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili