Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
danielle72 uvařila 29. 6. 2014 08:37 Vypečený baklažán aneb tataráček z opečeného lilku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 29. 6. 2014 08:37 Vypečený baklažán aneb tataráček z opečeného lilku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 29. 6. 2014 08:37 Vypečený baklažán aneb tataráček z opečeného lilku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Křupavé a kmínem vonící dalamánky z chlebového těsta snad už ani jednodušeji vytvarovat nejde!
7 foto Holka u plotny radí: Retro jablečný dort s pudinkem a piškoty nedá moc práce, ale chutná skvěle. Recept je jednoduchý