Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
varilamyskakasicku uvařila 26. 4. 2011 17:15 Vyprošťovací koktejl - ala "Vitamínová BOMBA" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 26. 4. 2011 17:15 Vyprošťovací koktejl - ala "Vitamínová BOMBA" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 26. 4. 2011 17:15 Vyprošťovací koktejl - ala "Vitamínová BOMBA" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Císařský trhanec je obyčejný moučník, který milovala i císařovna Sissi. Podle receptu od Sandtnerky jej zvládnete raz dva
Jak nejlépe skladovat máslo koupené v akci? Trvanlivost prodlouží tmavý obal i nízká okolní teplota, pak bude máslo do cukroví skvělé