uvařil 16. 12. 2015 00:22
Bílek na polevu nešlehejte v tomto případě příliš, musí být spíše roztékavá!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 12. 2015 00:22
Bílek na polevu nešlehejte v tomto případě příliš, musí být spíše roztékavá!
uvařil 16. 12. 2015 00:21
Na pomoučeném válu z těsta vypracujte plát silný cca 4 mm, okraje okrojte kolečkem a celý rozdělte na proužky cca 10 x 2 cm
uvařil 16. 12. 2015 00:20
„Pařížanky“ jsou však výjimečné tím, že obsahují pouze bílky s cukrem a jemně strouhané mandle s přídavkem trochy mouky
Tři sladké dobroty na Den matek: Čokoládové brownies i jahodový dezert zvládnete do půl hodinky!
Regionální recepty: Kočičí tanec miloval autor Švejka. Zkuste ho tradičně i moderně
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka