Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
majda1512 uvařila 10. 10. 2010 15:13 Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majda1512 uvařila 10. 10. 2010 15:13 Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majda1512 uvařila 10. 10. 2010 15:13 Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat