uvařila 7. 2. 2023 17:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 2. 2023 17:02
uvařila 7. 2. 2023 17:02
uvařila 2. 12. 2022 15:51
uvařil 12. 8. 2022 20:56
uvařil 12. 8. 2022 20:55
uvařil 27. 4. 2022 22:41
Na řezu
uvařil 27. 4. 2022 22:41
Před pečením
uvařil 27. 4. 2022 22:37
Tenhle chleba nekynul v remosce, ale v ošatce (průměr 19 cm).
uvařil 18. 4. 2022 12:33
Hotovo.
uvařil 18. 4. 2022 12:33
Upečeno. Cca 43 minut.
uvařil 18. 4. 2022 12:33
Po 40 minutách. Můžeme remosku zapnout.
uvařil 18. 4. 2022 12:33
Těsto vložené do remosky na pečicí papír a stlačené. Pak jsem ho ještě nechal 40 minut kynout.
uvařila 16. 1. 2022 15:08
uvařila 16. 1. 2022 14:39
Chleba jsem udělala tentokrát trochu nižší.
uvařil 2. 7. 2021 08:38
uvařil 2. 7. 2021 08:38
uvařil 27. 6. 2021 14:43
uvařila 13. 3. 2012 12:23
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Nevíte, jak využít zelí? Zkuste holubky! Plněné zelné listy chutnají skoro celé Evropě