uvařila 28. 4. 2022 12:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 4. 2022 12:48
uvařila 25. 2. 2020 01:26
Chlebík chutná báječně samotný i namazaný, je vážně skvělý!
uvařila 25. 2. 2020 01:26
Výborný a jednoduchý kváskový chléb podle cathleen! Mňamka!
uvařila 14. 6. 2013 10:16
Hodina kynutí kulatého bochníku
uvařila 14. 6. 2013 10:15
Uzavření chleba a kynutí v ošatce
uvařila 14. 6. 2013 10:14
.....formování bochníku....
uvařila 14. 6. 2013 10:14
Formování bochníku....
uvařila 14. 6. 2013 10:13
Překládání těsta před formováním
uvařila 14. 6. 2013 10:12
uvařila 14. 6. 2013 10:11
Čerstvě uhnětené těsto
uvařila 14. 6. 2013 10:11
Vlevo čerstvé těsto, vpravo totéž, po 2-3 hodinách kynutí
uvařila 14. 6. 2013 10:11
Kávu v létě jedině na ledu: Jak připravit zmrzlinové affogato nebo osvěžující espresso s tonikem?
Velikonoce ve Francii: Na stole nesmí chybět chřest s vajíčky a majonézovou omáčkou. Jak na to?
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé