uvařila 26. 2. 2015 14:25
Na másle osmažíme do zlaté barvy žampiony,přidáme smetanu,okořeníme a zredukujeme.Okyselíme,dáme bylinky,nakrájeného šmakouna a prohřejeme.Podáváme s pečivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2015 14:25
Na másle osmažíme do zlaté barvy žampiony,přidáme smetanu,okořeníme a zredukujeme.Okyselíme,dáme bylinky,nakrájeného šmakouna a prohřejeme.Podáváme s pečivem
uvařila 26. 2. 2015 14:24
Detail
uvařila 26. 2. 2015 14:24
uvařila 26. 2. 2015 14:24
Žampiony na másle s bylinkovým "šmakounem"
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!