Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
terezicka1 uvařila 29. 1. 2016 07:37 Zapečená bagetka s kuřecím masem a Nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terezicka1 uvařila 29. 1. 2016 07:37 Zapečená bagetka s kuřecím masem a Nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Aby vaše bábovka měla formu aneb Velký průvodce materiálů: Využijete spíš silikon, teflon nebo keramiku?
Hitem internetu jsou tyhle jablečné bochánky podle zkušené pekařky Míši. Voní skořicovým cukrem a jsou krásně nadýchané