Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
maris uvařila 27. 1. 2011 09:44 Zapečená krkovička s pikantní hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 1. 2011 09:27 Zapečená krkovička s pikantní hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 1. 2011 09:26 Zapečená krkovička s pikantní hraškou 0 0 Zobrazit detail před zapečením Okomentovat
Eliza uvařila 27. 1. 2011 09:26 Zapečená krkovička s pikantní hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 1. 2011 09:26 Zapečená krkovička s pikantní hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zelené kulaté zobání ze zahrádky: Hrášky nesmí chybět v žádné zahradě, ale dají se dobře pěstovat i na balkoně