Rychlé vanilkové rohlíčky: Těsto je hotové během chvilky, na odležení stačí půl hodiny a tvarování urychlí i forma na rohlíčky
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
BILKOVAI uvařila 4. 4. 2011 15:24 Zapečená štika na smetaně - výborná! 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 4. 4. 2011 15:23 Zapečená štika na smetaně - výborná! 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 4. 4. 2011 15:23 Zapečená štika na smetaně - výborná! 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 4. 4. 2011 15:23 Zapečená štika na smetaně - výborná! 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Slaný závin jako z Prostřeno: Jak ho pečeme u nás v redakci a co dáváme do náplně, aby byla šťavnatá?