Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Maemi uvařila 12. 5. 2016 14:44 Zapečené brambory s kuřecím masem a Nivou 0 0 Zobrazit detail finální úprava Okomentovat
Maemi uvařila 12. 5. 2016 14:44 Zapečené brambory s kuřecím masem a Nivou 0 0 Zobrazit detail zapečené brambory Okomentovat
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza