Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
mika59 uvařila 25. 8. 2021 15:19 Zapečené mleté kuličky s bramborami a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 8. 2021 15:19 Zapečené mleté kuličky s bramborami a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 5. 2016 14:15 Zapečené mleté kuličky s bramborami a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 5. 2016 14:11 Zapečené mleté kuličky s bramborami a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes