Youtuber Kovy: „Na beránkovi se letos naučím konečně péct, ale radost mi nedávno udělal i šunkový chlebíček,“ říká se smíchem
Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky
mika59 uvařila 11. 5. 2016 16:18 Zapečené rohlíky (aneb jak spotřebovat starší pečivo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 5. 2016 16:18 Zapečené rohlíky (aneb jak spotřebovat starší pečivo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 5. 2016 16:18 Zapečené rohlíky (aneb jak spotřebovat starší pečivo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience