Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky
Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
tejaja uvařila 10. 4. 2022 15:17 Zapečené těstoviny s brokolicí (remoska) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 4. 2022 15:17 Zapečené těstoviny s brokolicí (remoska) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 4. 2022 15:17 Zapečené těstoviny s brokolicí (remoska) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Vepřové maso s přílohou v jednom pekáčku: Všechny chutě se dokonale propojí a nádech pikantnosti dodá špetka chilli
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům