Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Mirule uvařila 12. 2. 2011 13:54 Zapečený pangasius s brambory a cotagge sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mirule uvařila 12. 2. 2011 13:54 Zapečený pangasius s brambory a cotagge sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mirule uvařila 12. 2. 2011 13:54 Zapečený pangasius s brambory a cotagge sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mirule uvařila 12. 2. 2011 13:54 Zapečený pangasius s brambory a cotagge sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Kremrole s malinovým sněhem podle receptu Josefa Maršálka: Hodí se jako valentýnský dezert a zvládnete je snadno
10 foto Pohlreichův souboj restaurací: Dokonalý mrkvový tatarák, navoněná bída i upatlaný talíř. Souboj v zážitkových restauracích byl zážitek!