Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Lilith-Isa uvařila 18. 3. 2012 11:05 Zapékané brambory s pangasem a čínskou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilith-Isa uvařila 18. 3. 2012 11:01 Zapékané brambory s pangasem a čínskou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilith-Isa uvařila 18. 3. 2012 11:00 Zapékané brambory s pangasem a čínskou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilith-Isa uvařila 18. 3. 2012 11:00 Zapékané brambory s pangasem a čínskou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilith-Isa uvařila 18. 3. 2012 11:00 Zapékané brambory s pangasem a čínskou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou