Jak na křehký a křupavý chřest? Vařit jen krátce a držet se prověřených tipů a fíglů při přípravě. Je to snadné a výsledek nadchne
Ledvinky po uhersku: Potřebují předem naložit do mléčné lázně a jejich jemná chuť pak příjemně překvapí
Jak na nepečený dort Ostravan podle Josefa Maršálka: Moučník voní rumem a díky žloutkovému krému je skvěle vláčný
Eliza uvařila 14. 7. 2013 12:13 Zapékané vepřové plátky s anglickou slaninou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 7. 2013 12:11 Zapékané vepřové plátky s anglickou slaninou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hermelínové karbanátky s mletým masem jsou úžasně šťavnaté, lehce pikantní a sýr je třeba předem krátce zmrazit