Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Ivcatkoo uvařila 21. 5. 2024 10:49 Závin z listového těsta se salámem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 5. 1. 2017 17:37 Závin z listového těsta se salámem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Domácí kompostování: Jak i v paneláku vytvořit pomocí vermikompostéru "žížalí čaj", parádní hnojivo pro květiny i zeleninu