Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Alexiss uvařila 28. 4. 2013 07:41 Zavináče od Labe 0 0 Zobrazit detail postup při stáčení Okomentovat
Alexiss uvařila 28. 4. 2013 07:41 Zavináče od Labe 0 0 Zobrazit detail ještě před chvílí plavali v Labi Okomentovat
Penny dnes zavře dřív, aby se zaměstnanci mohli dívat na hokej. Dobře děláte, palec nahoru, reagují zákazníci