Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
i.capova uvařila 28. 12. 2022 11:42 Závitky z kuřecích špalíků se sýrem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 10. 2022 14:41 Závitky z kuřecích špalíků se sýrem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 10. 2022 14:41 Závitky z kuřecích špalíků se sýrem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 10. 2022 14:41 Závitky z kuřecích špalíků se sýrem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Leonardo da Vinci zapisoval, co jedl, míchal si koktejl s růžemi a nikdy neodolal vydatné polévce minestrone
Jak připravit vepřové řízky krásně šťavnaté a měkké? Stačí je na pár hodin naložit do jedné z těchto marinád a správně smažit