Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Bibinka uvařila 4. 4. 2012 20:06 Zázvorový koňský (hovězí) guláš 0 0 Zobrazit detail dodusíme... Okomentovat
Bibinka uvařila 4. 4. 2012 20:04 Zázvorový koňský (hovězí) guláš 0 0 Zobrazit detail Dobrou chuť! Okomentovat
Bibinka uvařila 4. 4. 2012 20:04 Zázvorový koňský (hovězí) guláš 0 0 Zobrazit detail Zázvorový koňský guláš Okomentovat
Jak na ty nejlepší utopence? Kouzlo spočívá v dokonale ochuceném láku, oloupaných špekáčcích a dostatečně dlouhém odležení