uvařila 14. 9. 2010 09:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 9. 2010 09:43
uvařila 14. 9. 2010 09:43
uvařila 14. 9. 2010 09:42
uvařila 13. 9. 2010 23:37
7. volbou stejného směru přejíždění špejlí máme opět další variantu, při střídání směru je zdobení opět jiné
uvařila 13. 9. 2010 23:34
6. barvy polevy na zdobení můžeme kombinovat podle fantazie
uvařila 13. 9. 2010 23:32
5. pokud budeme směr přejíždění špejlí střídat, získáme nový vzor
uvařila 13. 9. 2010 23:30
4. Špejlí či špičkou nože přejedeme kolmo přes namalované čáry v pravidelných rozestupech
uvařila 13. 9. 2010 23:29
3. Zdobící polevou vytvoříme rovnoběžné čáry
uvařila 13. 9. 2010 23:28
2. Základní polevu rozetřeme po celé ploše (obr.2)
uvařila 13. 9. 2010 23:28
1. Na vychladlý korpus naneseme základní polevu (obr.1)
uvařila 13. 9. 2010 23:28
čtyři varianty zdobení
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni